Merces

Talent, als motor van verandering


 

Wat zijn jouw verborgen talenten? Wanneer sta jij echt in je kracht of welke talenten ontwikkel je nog? En talent, wat is dit eigenlijk? Bedoelen we hier allemaal hetzelfde mee? Wat heb je eraan om dit allemaal te weten over jezelf? Op het talentseminar krijg je handvatten om jouw talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Ook ontdek je hoe je als onderwijsorganisatie aan de slag kunt met talentontwikkeling. Want iedereen heeft talent en verdient om het beste uit zichzelf en daarmee de omgeving en de organisatie te halen. Jij werkt toch ook graag in een organisatie waar jij om jouw kwaliteiten gewaardeerd wordt en waar je de ruimte ervaart om ze ook echt in te zetten?

Kom, lunch, leer, inspireer en ontmoet andere talenten uit de branche!

 

WAAR?
Nederlands Bakkerij Centrum

Agro Business Park 75-83, Wageningen

 

PROGRAMMA

09:30 – 10:00   
Je wordt talentvol ontvangen.

10:00 – 10:30
Maak kennis met de talenten om je heen.

10:30 – 11.45   
Luk Dewulf, autoriteit op het gebied, vertelt je op inspirerende wijze alles wat je moet weten over talent!

11.45 – 12.00   

Zelfs talenten verdienen even rust!

12.00 – 13.00   

Ga in 2 workshops aan de slag! Raak geïnspireerd door de praktijkcase van OOZ en talentcoach Nigel Stanton (Croeso Teamtraining) stapt met jullie in een kolkende klantarena.

13.00 – 14.00   

Lunch en ontmoet andere talenten!

14.00 – 15.00   

Ga in 2 workshops aan de slag! Raak geïnspireerd door de praktijkcase van OOZ en talentcoach Nigel Stanton (Croeso Teamtraining) stapt met jullie in een kolkende klantarena.

15.00 – 15.15   

We proosten met elkaar op een talentvolle dag!

 

LEZING:

‘KIEST JE ORGANISATIE VOOR JOUW TALENT?’

Talent…. wat is het eigenlijk? Talentfluisteraar Luk Dewulf neemt je mee en boeit je met een onmiskenbaar verhaal over talentontwikkeling. Een verhaal wat je raakt, je inspireert, maar je ook concrete handvaten aanreikt. Kortom, een verhaal wat je echt niet wilt missen. Denk aan welke vaardigheden kan je leren om meer uit je talent te halen? En wat doe je met de dingen waar je echt niet goed in bent? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven? En hoe ga je hierover met je collega’s in gesprek? Leer samen hoe je vanuit die talenten nog betere resultaten kunt behalen. Want iedereen draagt bij om doelen te bereiken!

Psst…. Na dit uur weet jij alles wat je moet weten over talent!

Maar hoe breng je dit nu in de praktijk?

 

WORKSHOP:

‘DOE WAT JE GELUKKIG MAAKT & WAT MINDER VAN DE REST’

Het Talentenhuis van OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en regio) is een heus succesverhaal. Zo’n talentgestuurde organisatie, dat wil jij toch ook op je werk? Laat je inspireren door deze praktijkcase binnen het onderwijs. Elly de Lange (directeur HR en organisatie verandering) en Janny Huisman (HR adviseur en trainer) van stichting Openbaar Onderwijs Zwolle leren je hoe je talentontwikkeling op een innovatieve en waarderende wijze daadwerkelijk in de praktijk brengt! En zo’n gesprek over talent van… hoe voer je dat nou eigenlijk? Ga samen aan de slag volgens de AI-methode.

 

WORKSHOP:

STAP IN EEN KOLKENDE KLANTARENA!

Team Merces nodigt jullie uit in een kolkende klantarena. De talentcoach van Merces, Nigel Stanton (CROESO Teamtraining) zal op energieke wijze het gesprek op gang helpen en je de kracht van de kracht van waarderend actie onderzoek (Appreciative Inquiry) laten ervaren. Ga met andere talenten uit de branche het gesprek aan over Merces en haar dienstverlening en voel je vrij om alles te roepen! Welk talent zou Merces nog meer mogen laten zien? Waar zou Merces nog meer in kunnen groeien? Wat zou de dienstverlening voor jou nog beter maken? Ontmoet de gezichten achter de telefoon. Merces staat open voor een goed gesprek.

 

Vol = Vol
Meld je snel aan!

 

 

 

 

Meer weten?

Wij denken graag met u mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
088 648 91 00 | info@merces.nl

Contact >