Merces

Esdal College

“DE KEUZE VOOR MERCES IS EEN SUCCESVERHAAL”
“Wij hebben een aantal jaar geleden besloten onze personeels- en salarisadministratie ‘in te besteden’. Dat is een succesverhaal geworden.” Het Esdal College koos in 2013 voor samenwerking met Merces. Matthias Kooistra, directeur/bestuurder van de Drentse scholengemeenschap voor openbaar voortgezet onderwijs, is enthousiast over hoe die keuze is uitgepakt. “We hebben veel meer de regie over de personeelsadministratie, de kosten zijn flink gedaald en het werkplezier is toegenomen.”
Lees Meer >

OSG ERASMUS

VLEKKELOOS!
We zijn tijdens de migratie goed begeleid door Merces en ze hebben gedurende het proces goed geluisterd naar onze behoeften. Dat heeft zich vertaald in extra ondersteuning waar we dat nodig vonden. Maar er waren ook trainingen. Die geven je de basisbeginselen en het is fijn om in het begin aan de hand genomen te worden. Uiteindelijk moet je het wel zelf doen: door er mee te werken leer je het systeem pas echt goed kennen. Of je nu uit Merces@Work komt of een ander systeem, iets nieuws is altijd even wennen. Ook nu het al een tijdje draait, heb ik geregeld contact met Merces. Laatst wilde ik een nieuwe rapportage bouwen. Toen ik daar niet uitkwam, werd ik vlot geholpen door Merces.”
Lees Meer >

DS. PIERSON COLLEGE

“GOEDE COMBINATIE VAN ZELFWERKZAAMHEID EN SERVICE”
“Sinds 2006 werken we samen met Merces. We besloten destijds de salarisadministratie zelf te gaan uitvoeren om meer de regie te hebben en meer rust te brengen in de personeelsadministratie. We zijn erg tevreden met onze keuze. De combinatie van zelfwerkzaamheid en de service en dienstverlening van Merces bevalt ons goed.” Dat zegt Henk Spuijbroek, coördinator administratie van het Ds. Pierson College in Den Bosch. Ds. Pierson College is een zelfstandige protestants-christelijke school voor vmbo-t, havo en atheneum. Met ruim 1.600 leerlingen is het een grote school, maar met een heel eigen en persoonlijk karakter. Henk Spuijbroek werkt er sinds 2007. Daarvoor was hij ruim 18 jaar werkzaam als accountant.”
Lees Meer >

RSG TER APEL

AL ONZE WENSEN WORDEN VERVULD
“Het grote voordeel van zelf de personeelsadministratie voeren, is dat het je scherp houdt. We weten precies wat er speelt en kunnen direct inspelen op ontwikkelingen en mutaties. Met Merces hebben we een betrouwbare partner die de juiste tools biedt en ons goed en professioneel ondersteunt.” Regionale scholengemeenschap Ter Apel stapte in 2015 over naar Merces. Hoofd bedrijfsvoering Albert Hans Bangma vertelt over de samenwerking tot nu toe. “Hiervoor werkten we met een administratiekantoor – dat is overigens inmiddels failliet gegaan”, zegt Albert Hans Bangma. “We zijn daar vorig jaar mee gestopt omdat we niet op de correctheid van het bureau konden vertrouwen. De administratieve afwikkeling was niet goed en soms klopten de salarissen gewoon niet. We zijn toen gaan rondkijken naar een alternatief en hebben scholen in de omgeving gevraagd naar hun ervaringen. Een aantal was erg tevreden over Merces en na een gesprek zijn wij de samenwerking met Merces aangegaan in personeelsadministratie.”
Lees Meer >

Meer weten?

Wij denken graag met uw mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
088 648 91 00 | info@merces.nl

Contact >
Meer informatie over onze diensten?