Merces

Partners


Wij werken graag samen met deze partners

Onze belangrijkste samenwerkingspartners zijn zonder twijfel onze klanten: de scholen voor wie wij actief zijn. Samen met hen verbeteren we voortdurend onze dienstverlening en producten en stemmen we deze nog beter af op hun wensen. Met als doel uiteraard scholen nog beter te kunnen ondersteunen bij de optimalisatie van de onderwijsorganisatie.

We werken ook samen met een aantal professionele partners om onze oplossingen voortdurend op een hoger niveau te brengen.

HR2day

HR2day levert HR-ICT oplossingen voor de werkgever van vandaag en morgen! Een respectabel aantal onderwijsorganisaties (PO, VO, MBO, HBO) maakt naar volle tevredenheid gebruik van de volledig met elkaar geïntegreerde HR oplossingen. HR2day heeft een intuïtieve overzichtelijke gebruikersomgeving waarmee elke onderwijsorganisatie écht ‘in the cloud’ direct en eenvoudig kan administreren.

Zorgeloos administreren, zonder gedoe. Makkelijk, Toegankelijk, Persoonlijk. Dat is de filosofie van HR2day en de onderscheidende reden dat Merces heel bewust heeft gekozen voor deze ICT koploper die waar maakt wat andere van de daken schreeuwen. HR2day levert voor ieder type organisatie de ideale internetoplossing op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.

Exact

Exact is de softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt. De Merces dienstverlening rondom de financiële administratie heeft de complete en innovatieve ERP-software Exact Globe Next als basis.

Accesso

Accesso is een intelligent informatiemanagement platform voor het onderwijs en levert rolgebaseerde dashboards en rapportages voor het MBO, VO en PO. Accesso biedt binnen één omgeving inzicht in de domeinen Finance, HR en onderwijsprestaties. Domeinen die nauw met elkaar samenhangen want uiteindelijk draait het allemaal om de ontwikkeling van de leerling. Het is een open systeem dat samenwerkt met de gangbare systemen op het gebied van eHRM, Finance en Onderwijs.

 

ProActive

ProActive Factuurverwerking geeft u de volledige controle over uw inkomende factuurstroom. Alle facturen worden automatisch via een workflow gecodeerd, beoordeeld, gearchiveerd en geëxporteerd naar het financiële pakket. Het gehele proces is met ProActive geoptimaliseerd, zodat u met zo min mogelijk handelingen facturen kunt verwerken. Bovendien wordt de complete factuurstroom in een digitaal archief vastgelegd. Dat biedt te allen tijde inzicht in de status van facturen en zijn gegevens altijd oproepbaar.

WIS Services B.V.

WIS levert al meer dan 14 jaar web-gebaseerde softwaretoepassingen voor het onderwijs. In totaal bedient WIS meer dan 225 onderwijsinstellingen binnen het PO, VO en MBO in Nederland. WIS Collect is in enkele jaren uitgegroeid tot hét leidende platform voor digitale facturatie van schoolkosten en de vrijwillige ouderbijdrage. Vele tientallen onderwijsinstellingen ervaren inmiddels de voordelen van deze toepassing en laten ouders facturen betalen via iDEAL.

Zermelo

Zermelo wil in de schoolorganisatie van het Nederlandse Voortgezet Onderwijs voorop lopen met innovatieve software voor roostermakers. Merces heeft een koppeling beschikbaar waardoor alle docentengegevens beschikbaar zijn in de software van Zermelo. Hierdoor is uw organisatie in staat optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten voor management en roostermakers.

Human Capital Scan

Human Capital Scan is gespecialiseerd in de Nederlandse Sociale Zekerheid en het gebruik van de bijbehorende kortingen, subsidies en premies. Zij voorkomt onverschuldigde betalingen aan UWV en Belastingdienst en helpt werkgevers met het verlagen van hun loonkosten.

Foleta

Foleta is een softwarepakket dat het formatieproces binnen scholen ondersteunt. Een meerderheid van de scholen in Nederland maakt hiervan gebruik. Foleta biedt daarnaast de mogelijkheid de lessentabel en docententoedeling naar het roosterprogramma te exporteren. Dit is tijdbesparend voor de roostermaker en voorkomt fouten. Ook kan het rooster in Foleta geanalyseerd worden om de programma’s goed op elkaar te laten aansluiten.

Merces kan, indien gewenst, een koppeling verzorgen vanuit Merces@Work naar Foleta.

Speyk

De slimme inzet van ICT is essentieel bij het slimmer, efficiënt én leuker maken van uw dagelijkse werk. SPEYK is een club van gemotiveerde mensen; een kennispartner en dienstverlener o.a. op het gebied van onderwijs.

 

Meer weten?

Wij denken graag met u mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
088 648 91 00 | info@merces.nl

Contact >