Merces

Kwaliteit


Kwaliteitszorg bij Merces

Wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Als gespecialiseerd eHRM- en FA-dienstverlener voor het onderwijs is het vanzelfsprekend dat de diensten die wij leveren aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Dit geldt voor onze medewerkers, de dienstverlening en voor de interne processen.

Ons kwaliteitssysteem is geïntegreerd als logisch onderdeel van ons werk, zodat onze medewerkers continu bezig zijn met het controleren en optimaliseren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Goed kan immers altijd beter! Door te luisteren naar onze relaties en hierop te anticiperen, processen regelmatig door te lichten en te optimaliseren en door in te spelen op vernieuwingen in de onderwijsmarkt, laat Merces zien dat klanten altijd op de kwalitatief beste dienstverlening kunnen rekenen.

ISO9001: 2015

Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te borgen, passend bij de dynamiek van het onderwijs en daarmee ook onze organisatie, hebben wij ons voor 2017 tot doel gesteld om onze organisatie volgens de nieuwe norm ISO 9001:2015 te certificeren. Merces was natuurlijk al gecertificeerd volgens verschillende normen. Het voldoen aan de nieuwe norm was daardoor op sommige aspecten heel leerzaam, maar niet ingrijpend. Op 18-09-2017 is Merces door Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Daar zijn we heel trots op!

ISAE 3402 Type II
Daarnaast is onze softwarepartner HR2day uiteraard in het bezit van de internationaal erkende ISAE 3402 type II verklaring. Voor deze verklaring zijn risico’s van de ICT-, beheer- en payrollprocessen geïnventariseerd en omgezet in concrete doelstellingen met bijbehorende risico beheersende maatregelen. Auditors controleren continu of HR2day blijvend voldoet aan de doelstellingen. 

Meer weten?

Wij denken graag met u mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
(0344) 64 80 00 | info@merces.nl

Contact >