Merces

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Merces is dé kennispartner voor het onderwijs op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie. Onze diensten variëren van het leveren van eHRM en Finance software met of zonder bijbehorende diensten tot het geven van strategisch advies over bedrijfsvoering. Merces, van en voor het onderwijs.

Onderwijsorganisaties zijn voortdurend in beweging. Merces beweegt mee en ondersteunt!

ONDERWIJS, WE ZIJN ERMEE OPGEGROEID

Merces bestaat sinds 2003 en is ontstaan als verzelfstandiging van de administratieve afdeling van een ROC in Tiel. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een dienstverlener voor de onderwijssector op het gebied van eHRM, Finance en informatiemanagement. Op dit moment werken we met zo’n 35 medewerkers vanuit ons historische schoolpand in Tiel voor ruim 100 onderwijsorganisaties. In ons bedrijf klopt het onderwijshart!

MISSIE

Goed onderwijs is de basis voor een betere wereld. Wij zorgen dat het onderwijs vanuit de bedrijfsvoering optimaal, strategisch en operationeel wordt ondersteund en tijd en geld wordt bespaard, zodat er meer geld overblijft voor goed onderwijs.

Bij ons staan leiders in het onderwijs zoveel mogelijk zélf aan het roer van hun organisatie. We geven helder strategisch advies, denken mee in de bedrijfsvoering en leveren betekenisvolle en beleidsrijke informatie en kennis.

Merces is dé kennispartner voor het onderwijs op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie. Wij helpen met het efficiënt en effectief inrichten van bedrijfsvoeringsprocessen, gericht op insourcen daar waar mogelijk. We ontzorgen door (tijdelijk of permanent) processen over te nemen. Daarnaast leveren we eHRM en Finance software die het mogelijk maakt om deze processen flexibel en betrouwbaar in te richten.

VISIE

Merces wordt in 2020 erkend en gewaardeerd als DÉ kennispartner voor het onderwijs. Onderwijsinstellingen benaderen Merces actief als zij behoefte hebben aan strategisch advies of vragen hebben over bedrijfsvoering en effectief en efficiënt werken.

De core business van Merces is strategische advisering en operationele diensten op het gebied van eHRM en Finance o.a. met behulp van eHRM en Finance software. Medewerkers van Merces realiseren dit door samen te werken, professioneel, resultaat- en klantgericht, verantwoordelijkheid te nemen en kennis te delen.

Merces heeft een groeiende vaste klantenkring waarvoor zij met regelmaat meedenkt op strategisch en operationeel vlak, in vele vormen, zowel voor individuele klanten als door regelmatige kennissessies.

Referenties