Merces

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Merces is dé kennispartner voor het onderwijs op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie. Onze diensten variëren van het leveren van eHRM en Finance software met of zonder bijbehorende diensten tot het geven van strategisch advies over bedrijfsvoering. Merces, van en voor het onderwijs.

Onderwijsorganisaties zijn voortdurend in beweging. Merces beweegt mee en ondersteunt!

EFFECTIEF TE WERK GAAN

Een betere wereld vindt zijn basis in effectief onderwijs. Met onze dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering dragen we daaraan bij. Wij zorgen ervoor dat onderwijsorganisaties tijd en kosten besparen op de bedrijfsvoeringskosten. Zo kunnen leidinggevenden in het onderwijs hun tijd besteden aan het best mogelijk onderwijs aan alle leerlingen. Kortom: Merces helpt de leiders in het onderwijs om daadkrachtig, effectief en innovatief te zijn.

ONDERWIJS, WE ZIJN ERMEE OPGEGROEID

Merces bestaat sinds 2003 en is ontstaan als verzelfstandiging van de administratieve afdeling van een ROC in Tiel. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een dienstverlener voor de onderwijssector op het gebied van eHRM, Finance en informatiemanagement. Op dit moment werken we met zo’n 35 medewerkers vanuit ons historische schoolpand in Tiel voor ruim 100 onderwijsorganisaties. In ons bedrijf klopt het onderwijshart!

WERKWIJZE

In onze visie staan leiders in het onderwijs zoveel mogelijk zélf aan het roer van hun organisatie. Wij dragen daar aan bij door helder en integraal te administreren en analyseren. Zo bieden we in één oogopslag betekenisvolle en beleidsrijke informatie, waarmee onze klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Daarnaast helpen we klanten bij het in control komen. We adviseren over het efficiënt en effectief inrichten van bedrijfsvoeringsprocessen, zodat ze bijdragen aan de missie en visie van onze klant. Met onze kennis en ervaringen helpen we onze klanten om functies te insourcen en in te richten. Waar nodig ontzorgen we door (tijdelijk of permanent) processen over te nemen.

Referenties