Merces

Merces is per 1 maart 2019 Certified HR2day Service & Implementation partner!

Merces maakt voor de operationele HRM diensten al jaren gebruik van HR2day, dé software voor HR én Salarisadministratie in het onderwijs. Met daarin alle relevante cao’s, regelingen en speciaal voor het onderwijs ontwikkelde rapportages, dashboards en koppelingen.

Vanaf 1 maart is Merces officieel Certified HR2day Service & Implementation partner.
Dat betekent dat Merces de diensten aan zijn klanten verzorgt volgens de vastgestelde HR2day methodiek.
Een mooie kers op de taart van een jarenlang partnerschap!

Toon Griffioen, algemeen directeur Merces: “met HR2day zijn we in staat om per individueel schoolbestuur precies de dienstverlening te bieden die bij hen past, afgestemd op de personele bezetting en aanwezige kennis bij de betreffende organisatie, ook als die in beweging is door ziekte of tijdelijke vacatures. Merces beweegt mee met de ontwikkelingen bij de klant door de flexibiliteit van HR2day. En dat alles niet alleen voor Personeels- en Salaris Administratie maar juist ook voor HRM. De specialisten van Merces kennen HR2day door en door, zodat optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden en een soepele overstap snel en degelijk wordt geregeld.”

Andy Verstelle, algemeen directeur van HR2day: “Merces heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als de onderwijspartner van HR2day. De lange ervaring in het onderwijs, in combinatie met onze moderne, intelligente en vooral betrouwbare software, gebaseerd op het wereldwijd meest gebruikte Salesforce platform, maakt van tevreden gebruikers blije fans! Gezien de groei van ons marktaandeel in het onderwijs is het prettig om te weten dat zij ondersteund kunnen worden door Merces, met kennis en toewijding, ook als het gaat om complexe toepassingen van de onderwijscao’s en regelingen.

 

Merces is dienstverlener in de onderwijsmarkt op het gebied van bedrijfsvoering in PO, VO, MBO en HBO. Voor meer informatie zie www.merces.nl of bel 088 6489100.
HR2day is de moderne HR- en Salaris oplossing in de cloud voor de werkgever van vandaag en morgen, ontwikkeld op het Salesforce platform. In één oplossing worden alle HR-processen ondersteund. Al honderden (middel)grote werkgevers ondersteunen hun medewerkers, managers en professionals bij hun dagelijkse HR-processen, HR-transacties en informatieverzoeken met HR2day. Voor meer informatie over HR2day http://www.hr2day.com.