Merces

HR2day


Zorgeloos integraal administreren, één bronsysteem voor transacties, processen, gegevens en workflow.
Merces maakt voor de operationele HRM diensten gebruik van HR2day, dé software voor HR én Salarisadministratie in het onderwijs. Met daarin alle relevante cao’s, regelingen en speciaal voor het onderwijs ontwikkelde rapportages, dashboards en koppelingen. Omdat HR2day de medewerkers centraal stelt voelen deze zich meer betrokken bij de organisatie waarvoor ze werken. En betrokken mensen zijn succesvoller, dat succes straalt af op het succes van uw onderwijsinstelling Samenwerken was nog nooit zo makkelijk en efficiënt door de geïntegreerde werkstroomondersteuning. Die niet alleen op een PC kan worden gebruikt maar ook met de handige mobiele app op smartphone of tablet. Alles vanuit één bronsysteem, waarin alle relevante gegevens eenmalig worden ingevoerd. Daardoor bent u efficiënter, en verkleint u de kans op fouten of vergeten taken. Er zijn workflows voor o.a. de administratie van personeel, salaris, verlof, verzuim, digitaal dossier en declareren. Het gebruik van digitale handtekeningen maakt het proces nog gemakkelijker en veiliger. Koppelingen met derden is een van de voordelen van de cloud. HR2day heeft een standaard koppelvlak voor gegevensuitwisseling met derden.

HR2day is modulair opgebouwd en biedt de volgende functionaliteiten:

 

 

Inmiddels maken meer dan 100 grote en kleine onderwijsbesturen in PO, VO, MBO en HBO gebruik van HR2day en dit aantal stijgt snel.

Wat brengt HR2day uw organisatie:

 • HR en & Salarisverwerking in één oplossing die alle medewerkers verbindt.
 • Efficiënter werken door de inzet van self-service.
 • Real time informatie, direct inzicht om uw organisatie tijdig bij te sturen.
 • Organisatie- en talentontwikkeling, grip op uw organisatie voor de toekomst.
 • Zonder zorgen in de cloud.
 • Implementatie en onderhoud zonder verrassingen.

 

HR en & Salarisverwerking in één oplossing die alle medewerkers verbindt.
HR2day en Merces delen hun visie op onderwijs: betrokken medewerkers zijn productiever en dragen meer bij aan het succes van een onderwijsorganisatie. In HR2day staan de medewerkers centraal. Zij hebben behoefte aan een open en transparante samenwerking met collega’s. Ze willen altijd en overal moeiteloos toegang hebben tot systemen en apps die relevante, up-to-date informatie bevatten. Traditionele HR-systemen zijn met name gemaakt om transacties vast te leggen. Moderne werkgevers ondersteunen hun medewerkers gedurende alle stappen van hun ontwikkeling. Daarom zijn we bij Merces zo enthousiast over HR2day!

 

Efficiënter werken door de inzet van self-service
Stelt u zich een interactief platform voor met al uw persoonlijke gegevens en informatie over uw dienstverband. Waar u verlofaanvragen indient, declaraties opvoert, vragen kunt stellen aan experts, kennis kunt delen met anderen en direct uw portfolio kunt bijwerken. Al uw HR-processen komen hier bij elkaar, zodat u altijd volledig  inzicht hebt en nooit het gevoel van (extra) rompslomp krijgt. Alle HR-processen worden ondersteund met werkstromen, goedkeuringen en taken en signalen. Zo biedt u waardevolle HR-processen aan die de betrokkenheid verhogen. Met uw persoonlijk Employee Interaction Center, ook in de App.

 

Real time informatie, direct inzicht om uw organisatie tijdig bij te sturen.
HR2day biedt uitgebreide mogelijkheden om standaard- en maatwerkrapportage en –dashboards te gebruiken. Alle gepresenteerde informatie is real-time. Nooit meer wachten op nachtelijke verwerking, etc. Voor een maatwerkrapport klikt en sleept u informatie naar velden, filters en groepen, creëert dwarsverbanden en krijgt u direct het rapport dat u nodig hebt. Omdat de dashboards en rapporten de autorisatiestructuur van uw organisatie volgen, kunt u deze heel makkelijk delen met anderen. Daarmee beschikt iedereen altijd en overal over de juiste inzichten.

 

Organisatie- en talentontwikkeling, grip op uw organisatie voor de toekomst.
HR2day ondersteunt diverse HR-processen m.b.t. organisatie- en talentontwikkeling.

 • Werving en Selectie: zoek en vind de juiste kandidaten en neem ze in dienst.
 • Performance Management: richt uw beoordelingscyclus op maat in. Stuur op de ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie via een vlootschouw.
 • Portfolio Management: geef medewerkers de mogelijkheden eigen portfolio’s op te bouwen en te delen met collega’s.
 • Benefits management: geef medewerkers de mogelijkheid tot het selecteren van individuele arbeidsvoorwaarden.
 • Opleidingsmanagement: bied medewerkers de mogelijkheid hun loopbaan te professionaliseren met het volgen van opleidingen
 • Skills management: ontwikkel de talenten in uw organisatie en laat medewerkers hun loopbaan zelf vormgeven.

 

Zonder zorgen in de cloud
HR2day maakt voor het ontwikkelen van de functionaliteit en het hosten van de dienst gebruik van Force.com, het platform van Salesforce. Salesforce is de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Computing. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Vanzelfsprekend is HR2day ISAE3402 type II gecertificeerd en voldoen zij aan alle Europese en Nederlandse richtlijnen met betrekking tot veiligheid en data privacy.

 

Implementatie en onderhoud zonder verrassingen
Voor de implementatie van HR2day in uw organisatie hebben we een effectief proces. Een strakke regie en een vaste prijs zorgen ervoor dat u geen verrassingen in het proces óf de portemonnee tegenkomt. Met HR2day hoeft u zelf geen software te installeren of te onderhouden. U hoeft u geen zorgen te maken om back-ups, release-wissels en beschikbaarheid. Dat doen wij voor u. Wij verzorgen standaard alle wijzigingen van cao’s en regelingen. U heeft dus geen systeem- of applicatiebeheerder nodig. Dat scheelt geld en kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: goed onderwijs voor iedere leerling.

 

Klik hier voor meer informatie over onze aanvullende diensten.

Meer weten?

Wij denken graag met u mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
088 648 91 00 | info@merces.nl

Contact >
Meer informatie over onze diensten?