Merces

Goed voorbereid 2020


 

LET OP: 2 DECEMBER IS VOL! PAST 28 NOVEMBER NIET IN JE AGENDA, MAAR WIL JE TOCH GOED VOORBEREID 202o IN? KLIK HIERONDER OP ‘NEEM CONTACT OP’ EN WE KIJKEN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN! 

 

 

Het jaar loopt bijna ten einde en we kijken uit naar een nieuw jaar. Een jaar waarin er een nieuwe wet van kracht gaat: de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab). Dit betekent dat de regels rondom arbeidscontracten en ontslag veranderen. Dit geldt voor werkgevers en werknemers. Voor veel werkgevers geldt dat zij per 1 januari een lagere WW-premie gaan betalen voor werknemers met een vast contract. Geldt deze regeling ook voor het onderwijs? Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen. Jouw organisatie krijgt hier dus zeker mee te maken!

Wat betekent de ‘Wab’ nu concreet voor de organisatie waar jij werkt? Wat gaat er allemaal veranderen en wat is het effect op jouw dagelijkse werk? Hoe sluit HR2day aan de op Wab? Wij vertellen het jou! Als relatie van Merces nodigen we je graag uit voor een van onze twee kennismiddagen.

Goed voorbereid 2020 in!

Wet & Regelgeving 2020: wat betekenen de aanpassingen voor jouw werkdag?

 • Het arbeidsrecht: de WAB in thematisch perspectief
 • Wnra: de ambtenaar in de ‘normale’ wereld
 • Is HR2day 2020 ready?
 • Meer dan alleen de WAB: WKR, compensatieregeling transitievergoeding, overige raakvlakken

Waar & wanneer:

 • Donderdag 28 november: 13.30 tot 15.30 uur.
  Van der Valk Hotel Eindhoven

 

 • Maandag 2 december: 13.30 tot 15.30 uur.  = VOL
  Van der Valk Hotel Breukelen

   

  LET OP: 2 DECEMBER IS VOL! PAST 28 NOVEMBER NIET IN JE AGENDA, MAAR WIL JE TOCH GOED VOORBEREID 202o IN? KLIK HIERONDER OP ‘NEEM CONTACT OP’ EN WE KIJKEN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN! 

   

Schrijf je nu snel in, want vol = vol!

 

Meer weten?

Wij denken graag met u mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
088 648 91 00 | info@merces.nl

Contact >