Merces

eHRM


HR en salarisadministratie voor het onderwijs
U wilt professionele ondersteuning bij uw HR- en salarisadministratie, maar wel zelf de regie houden?
Dat is de sterkste kant van Merces. Wij snappen dat niet iedere schoolorganisatie hetzelfde is. Uw ondersteuningsvraag kan van die van uw collega-scholen verschillen naar gelang uw eigen besturingsfilosofie, schaalgrootte en de beschikbare competenties bij uw stafmedewerkers. Daarom biedt Merces u de keuze als het aankomt op de mate waarin u ondersteuning inkoopt. Als klap op de vuurpijl doen we dat ook nog eens op basis van het meest geavanceerde in-the-cloud HR-platform dat er op dit moment beschikbaar is voor het onderwijs: HR2day. Een unieke propositie en daardoor een unieke kans voor iedere schoolorganisatie! Kies uit drie dienstverleningsvormen voor onze HR/SA-dienstverlening. Deze ‘basisedities’ dienen als startpunt bij het samenstellen van het optimale dienstenpakket voor uw schoolorganisatie.

 

Optie 1: eHRM
Bent u als schoolorganisatie in staat om de HR- en salaris-administratie volledig zelf te bedruipen? En wilt u uw diensten versterken met hét state-of-the-art-software platform voor het onderwijs? Dan is eHRM geknipt voor u! De inrichting en het beheer van de online applicatie doet u zelf. Evenals de verwerking van de mutaties en salarisverwerking, inclusief de betalingen en leveringen. Merces is er voor u als kundige back-up, waarbij u hulp ad-hoc kunt inroepen bij vragen of calamiteiten.

 

Optie 2: eHRM plus
Wilt u als schoolorganisatie niet de volledige verantwoordelijkheid dragen over alle processen in de HR- en salarisadministratie? Kies dan voor eHRM plus. Verwerking van de input (mutaties) doet u volledig zelf. U kunt direct de output online en real-time raadplegen en gebruiken in rapportages. De inrichting en het beheer van de administratie besteedt u uit aan Merces. Net als de complexere onderdelen van de salaris-verwerking (zoals leveringen aan derden). Ook die neemt Merces over. Een zorg minder!

 

Optie 3: eHRM all-in
Zijn in uw schoolorganisatie (tijdelijk) niet de competenties aanwezig om uitvoering te geven aan de salarisadministratie? Kies dan voor eHRM all-in. U levert uw input (mutaties) digitaal aan via een workflow. Merces verzorgt de administratieve verwerking van salarismutaties. De HR- en personeelsadministratie verzorgt u zelf. Desgewenst huurt u hiervoor hulp in bij Merces. Het oude vertrouwde AK in een modern jasje, zeg maar! Met één belangrijk basisprincipe: u houdt zelf de regie!

Meer weten?

Wij denken graag met u mee.

Medelsestraat 5 | 4005 VA Tiel
088 648 91 00 | info@merces.nl

Contact >
Meer informatie over onze diensten?